top of page
  • Foto van schrijverDaan Fousert

DRIJVEN IN HET BOSWij zijn de natuur! Een uitspraak die je steeds vaker hoort en die bevestigt dat wij, als mens, niet boven de natuur staan maar er een onderdeel van zijn, net als ieder ander leven op aarde, ongeacht de grootte daarvan.

In de oertijd was de mens heel nauw verbonden met de natuur en daarvan volledig afhankelijk. Naarmate we ons meer zijn ontwikkelen en de intelligentieniveaus zich in ons ontwikkelden, kwam die natuur steeds meer op afstand. Alle reden dus om dit terug te brengen en de bewustwording te laten groeien dat wij afhankelijk zijn van die natuur. Daarom schreef ik mijn boek EcQ Ecologische Intelligentie.


EcQ Transitie sessie


Vrijdag 25 juni hadden we onze eerste EcQ Transitie Sessie en als ik vooraf had willen beschrijven wat het verloop en resultaat van die dag zou zijn geweest, dan was ik in woorden ver tekortgeschoten. We hebben meer bereikt en beleefd dan verwacht en we hebben tien deelnemers (maximale grootte van de groep) naar huis zien gaan nadat ze zich met elkaar verbonden hebben om ambassadeur van de boodschap te worden, namelijk de boodschap dat we de aarde alleen kunnen herstellen als we ons gaan richten op alle aspecten van de ecologie middels het activeren van onze ecologische intelligentie. Meer nog ging de groep naar huis, versterkt na de beleving van Skogsfloating, als een groep vrienden met allerlei initiatieven die zij zelf gaan ontplooien voor vervolgacties. Zelden heb ik dit meegemaakt, maar ik laat het verder aan hen om daarvan te getuigen.


Meer dimensionale beleving.


Dus: woorden alleen doen het niet! In de sessie nemen we mensen mee in de acht aspecten van de ecologie, in de opbouw van de intelligentieniveaus tot en met ecologische intelligentie. We doen dit op een speciale wijze. We brengen de deelnemers ook weer terug in de kracht van de natuur en dat doen we door middel van Skogsfloating, vrij vertaald ‘drijven in het bos’. Het is een meer dimensionale beleving van de werking van de natuur op ons onderbewustzijn met als doel deelnemers bewuster te laten zijn en te laten voelen wat ecologische intelligentie omvat. We versnellen de transitie door te verstillen, te reflecteren, mediteren en met elkaar in dialoog te gaan.


Wil je ook zo’n sessie beleven, want dat is het juiste woord, dan kan dat want dit jaar plannen we er nog een paar in. De eerstvolgende is vrijdag 6 augustus aanstaande. Beleef jouw EcQ Transitie op de prachtige locatie van Kapellerput in Heeze en ervaar Skogsfloating.

Via deze link krijg je een impressie van wat we gaan doen:Deelname kost € 295,00 excl. BTW. Dat is inclusief lunch en Skogsfloating. Bij inschrijving ontvang je het boek EcQ, Ecologische Intelligentie. Gun het jezelf, het is een lifetime memory!


Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar fousert@gmail.com

235 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page