top of page
  • Foto van schrijverDaan Fousert

Herstel de aarde, leef, werk en verdien ecologisch


Het nut en de noodzaak zijn duidelijk. En het goede nieuws is, dat het kan! Er is voldoende wetenschappelijke en biomimetische kennis op basis waarvan wij een switch kunnen maken.


Voor het eerst zijn wetenschappelijke onderzoeken en uitkomsten op het gebied van duurzaamheid verzameld. Het goede nieuws is dat we inmiddels goed in staat zijn om op commerciële basis, duurzaam te investeren. We weten nu ook dat het mogelijk is om hier geld mee te verdienen en de aarde duurzamer te maken.


Mijn boodschap verwoord in mijn boek ‘EcQ Ecologische Intelligentie’ is dat we overstappen naar een ecologische economie. Dit kan als we met alle acht aspecten van de ecologie rekening houden, te weten biosfeer, biodiversiteit, leefwereld, milieu, klimaat, inclusiviteit, diversiteit en circulariteit. Dit komt ten goede aan alles wat op aarde leeft: mens, dier, natuur, etc.

Zo kan de aarde herstellen en leven we gezonder, vreedzamer en duurzamer met elkaar en met onze natuur!


Mijn missie is dit zo breed mogelijk uit te dragen zodat alle partijen dat in gedrag omzetten. Dat is de politiek, die beleid en wetten maakt en uitvoert, de zakelijke markt waar de economie op draait, de eindgebruiker die veel invloed en dus macht heeft op beide.


Ik krijg van lezers van mijn boek terug dat ik goed zit met mijn visie en boodschap en dat het breed uitgedragen moet worden.


Honderd gratis boeken

Daarom heb ik besloten 100 boeken weg te geven aan mensen die ambassadeur van mijn boodschap en missie willen worden en er ook actief aan willen bijdragen.

Voel jij je geroepen? Ben jij een van die honderd personen? Mail me dan je motivatie met het waarom en beantwoord daarbij ook de vraag wat jij gaat doen als je het boek gelezen hebt om de boodschap te verspreiden.

Ik reken op jullie creatieve input!


Hartelijke groet

Daan Fousert

fousert@gmail.com


122 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page